Όροι Κρατήσεων

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Όροι κρατήσεων

Check in    :  14:00

Check out :  12:00

 

Τιμές

Το Coralli Studios διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα http://www.coralli-stuios.gr οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τρόποι Πληρωμής

Για κρατήσεις δωματίων μέσω της ιστοσελίδας απαιτείται προκαταβολή ίση με το 20% της συνολικής αξίας κράτησης, μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού. 
Για κάθε κράτηση, θα υπάρχει ένα σχετικό ηλεκτρονικό δελτίο της κράτησης (voucher) το οποίο θα στέλνεται στον ενδιαφερόμενο πελάτη, ο οποίος με την σειρά του θα πρέπει να το παραδώσει στο ξενοδοχείο με την άφιξη, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Ακυρώσεις & Αλλαγές

Παράταση Διαμονής 
Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πελάτης επιθυμεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο, να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρεία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής του στο ίδιο δωμάτιο, ή ακόμα και στο ίδιο το ξενοδοχείο. 
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του, πριν την άφιξή του στο ξενοδοχείο, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου.

Αλλαγές

Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων σ' αυτόν. Διαφορετικά, θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου Coralli Studios . 
Ακύρωση Κράτησης 
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου Coralli Studios . 

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις: 

Κόστος ακύρωσης της κράτησης:

  • Μη εμφάνιση του πελάτη στο ξενοδοχείο ή ακύρωση κράτησης σε λιγότερο από 15 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης, παρακράτηση  της προκαταβολής.
  • Ακύρωση σε περισσότερες 15 από  ημέρες πριν την άφιξη – επιστροφή του συνολικού ποσού της προκαταβολής.

Η επιστροφή των χρημάτων εκ μέρος της εταιρείας προς τον πελάτη πραγματοποιείται είτε μέσω της πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα (το κόστος της τράπεζας επιβαρύνει τον πελάτη).

 

Ο πελάτης θα πρέπει να παραδοσει το Δωματίο μέχρι της 12:00 το μεσημέρι της ημέρας αναχωρησής του. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεται με το 50% της τιμής του δωματίου έως της 18:00, και με το 100% πέραν αυτού.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact Us

Address Str., Ormos Panagias,Sithonia

Location: Halkidiki, Greece

phone: +30 23750 31 743

mobile: +30 6938 58 06 19

mobile: +30 6977 60 62 08

mail: info@coralli-studios.gr

Latest News

10 Μαρτίου 2016
09 Μαρτίου 2016
09 Μαρτίου 2016

MH.TE. 09.38K.13.3K.07526.0.1

MH.TE. 09.38K.13.3K.07527.0.1

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή